Viikonloppuna vietimme poikamme 2-vuotis synttäreitä. Tarjottavia oli useampaa sorttia ja meinasi käydä aika vähän tiukille, mutta kaikki ehdin nipin napin valmistaa, mutta kaikeen en ole tyytyväinen, pikakoristelut kakkuihin ym. :(  mutta mukavat juhlat oli ja kaikille maistui :)

Ekana esittelyssä kinkkuvoikkari, jonka kasasin paahtoleivästä.Sisällä 1.täyte: kinkku, paprika, ruohosipulituorejuusto, majoneesi. 2. täyte: maksamakkara ja kurkkusalaatti.

Katkarapu-tonnikalapiirakka, jossa kaupan valmis piirakkapohja, täytteenä tonnikala, katkarapu, h-m-p, purjo, punasipuli, munakerma sekä juustoraaste.

Omenarahkapiirakkaa, jossa omatekemä murokaurapohja, omenia, omenarahkaa, sokrua, muna.

Suklaakakku, jossa kinuskikissan sivuilta otettu suklaakakun pohja (Hyvää!) ja sisällä sitruunarahka, kerma sekä hedelmiä (persikka, mango, banaani). Päällä suklaaganache sekä epätoivoiset yritykset valkosuklaata :/

Kaivurikakku, johon otin(tai yritin ottaa) suoraan mallia Helmeilevää-blogin Puuha Peten kaivurikakusta (kiitos!). Mansikkainen kermakakku. Kaivuri piirretty marsipaanille, alla keksinmurua, suklaapalloja ja yllä kimalletta. Reunoilla koripursotusta. Kerma oli flora vispiä sky blue värillä, sokrulla ja vaniljakreemijauheella terästettynä ;)

Lisäksi tarjolla oli sipsiä, party snack-lajitelma, sulkaavaahtiksia, ballerina-keksejä sekä fazerin pieniä patukoita ja tietty limut ja kahvit ;)